Digitale start PreSale Park Avenue te Utrecht
7 mei 2020
Park Avenue

Digitale start PreSale Park Avenue te Utrecht

Normaal gesproken starten wij onze PreSale altijd met een gezellig en drukbezocht PreSale Event. Maar helaas is in Nederland de situatie momenteel verre van normaal vanwege het Coronavirus. VORM volgt uiteraard de aanbevelingen en richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Zodoende hebben wij besloten geen Event te organiseren maar de PreSale online te starten.

Het gehele verkoopproces blijft verder zoveel mogelijk intact, maar in plaats van het Event openen we op donderdag 7 mei 2020, ’s avonds om 20.00 uur exact het digitale loket. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk uw volledig ingevulde inschrijfformulier in te zenden. Doet u dit alstublieft niet voor 20.00 uur. Inschrijfformulieren die voor 20.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn.

VORM zal ervoor zorgen dat het u niet aan service en hulp zal ontbreken bij de aankoop van uw droomwoning in Park Avenue. Het verkoopteam staat te trappelen om een individueel gesprek met u aan te gaan tijdens de PreSale periode! Ook daarin zullen wij uiteraard zorgen dat de maatregelen van het RIVM nageleefd worden. 

Hier kunt u het volledige aankoopproces van Park Avenue nalezen.