Bezoek de modelwoning op afspraak!
9 juli 2020
Nieuw Amsterdams Wonen

Bezoek de modelwoning op afspraak!

Het doet ons genoegen je hierbij uit te nodigen voor het bezoeken van de modelwoning van het project NAW te Amsterdam. Je bent van harte welkom op donderdag 9 juli 2020 van 17.00 tot 20.00 uur.

Adres: Revaleiland, Houthaven te Amsterdam bij de gele VORM keet

Maak hier je afspraak en dan zien we je op donderdag 9 juli!

 

Belangrijke informatie over het bezoek aan de bouwplaats:

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 (corona) tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Uiteraard werken wij hieraan mee. Wij vragen je dan ook om onderstaande maatregelen op te volgen:

  • Wij vragen je te wachten in de auto en pas de bouwplaats op te lopen op het tijdstip dat je gepland staat/ of op een nader te bepalen plek mensen ontvangen.
  • Je bent met maximaal 2 volwassen personen welkom. Kinderen zijn niet welkom.   
  • Bij ontvangst geven wij je geen hand en houden wij gepaste afstand (2m)

Gezondheidsklachten

Wanneer je een afspraak hebt en klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij je jouw afspraak te verzetten. Ook wanneer onze medewerkers deze klachten hebben of krijgen worden zij gevraagd niet te komen of om alsnog naar huis te gaan. Zo beperken we samen de kans op besmetting zoveel mogelijk. 

Zijn alle afspraak mogelijkheden op 9 juli vol? Neem dan contact op met één van de makelaars om zelf een afspraak te maken voor het bezoeken van de Modelwoning.