Bezoek de bouwplaats van Het Eiland van Spijk, op afspraak
13 juni 2020
Het Eiland van Spijk

Bezoek de bouwplaats van Het Eiland van Spijk, op afspraak

Om de laatste woningen onder de aandacht te brengen nodigen wij je uit op zaterdag 13 juni van 11.00 tot 15.00 uur voor een bezoek aan de bouwplaats, wel op afspraak! Meld je hier aan!


Het doet ons genoegen je hierbij uit te nodigen voor het bezoeken van de modelwoning van het project Het Eiland van Spijk te Spijkenisse.

Je bent van harte welkom op: zaterdag 13 juni van 11.00 tot 13.00 uur.
Adres: De Ritte te Spijkenisse bij de gele VORM keet

 Meld je hier aan!

 

Belangrijke informatie over het bezoek aan de bouwplaats:

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 (corona) tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Uiteraard werken wij hieraan mee. Wij vragen je dan ook om onderstaande maatregelen op te volgen:

  • Wij vragen je te wachten in de auto en pas de bouwplaats op te lopen op het tijdstip dat je gepland staat/ of op een nader te bepalen plek mensen ontvangen.
  • Je bent met maximaal 2 volwassen personen welkom. Kinderen zijn niet welkom.   
  • Bij ontvangst geven wij je geen hand en houden wij gepaste afstand (2m)

Gezondheidsklachten

Wanneer je een afspraak hebt en klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij je jouw afspraak te verzetten. Ook wanneer onze medewerkers deze klachten hebben of krijgen worden zij gevraagd niet te komen of om alsnog naar huis te gaan. Zo beperken we samen de kans op besmetting zoveel mogelijk.