Beleef Park Avenue vanuit huis!
6 mei 2020
Park Avenue

Beleef Park Avenue vanuit huis!

Persoonlijk afspreken is op het moment even iets lastiger. Gelukkig zijn er andere manieren om met elkaar in contact te blijven. Bijvoorbeeld via een webinar. We nodigen u met plezier uit voor onze webinar van Park Avenue. Tijdens deze webinar wordt in woord en beeld een presentatie gegeven over het project Park Avenue en de PreSale periode.

Zo bent u voor de start van de PreSale welke en dag na de webinar op donderdag 7 mei start, helemaal op de hoogte van het project en de inschrijfprocedure.

Datum webinar: Woensdag 6 mei 2020 van 19:30 tot 20:30 uur

Duur webinar: circa 30 minuten

In deze webinar gaat één van de makelaars van Punt Makelaars in detail in op de omgeving, op het gebouw en op het beschikbare woningaanbod van Park Avenue. U krijgt meer informatie over de grootte van de woningen, ligging en afwerkingsmogelijkheden. Tevens zal er door iemand van VORM Sales & Finance een toelichting worden gegeven op de PreSale Periode en de inschrijfprocedure.

En heeft u vragen voor de projectontwikkelaar van VORM? Dan kunt u die gewoon tijdens de webinar stellen.

Kruipt u op woensdag 6 mei 2020 om 19:30 uur achter uw computer met een wijntje, kop thee of koffie? In ongeveer een half uurtje praten wij u helemaal bij over Park Avenue.

U kunt u hier aanmelden voor de webinar van Park Avenue

Wanneer u bij de webinar aanwezig wilt zijn, dan sturen wij u vlak vóór aanvang van het webinar een e-mail met een link, zodat u hieraan kunt deelnemen.


Graag tot ‘ziens’ op woensdag 6 mei as.