ENTREE

ENTREE - UITVERKOCHT

Hoera! We zijn verheugd te melden dan Entree helemaal UITVERKOCHT is.

 

Bekijk onze andere projecten hier

Schitterende locatie in 's-Gravenzande

De Waelpolder is een langgerekt lint bestaande uit diverse deelontwikkelingen, onder andere gelegen tussen de dorpen ’s-Gravenzande en Naaldwijk. De ENTREE is gesitueerd in deelontwikkeling Dijckerwaal II, beter bekend als De Vlindertuin. De aanwezigheid van water en groen zijn belangrijke kwaliteiten van dit nieuwe woongebied. Het groene karakter wordt met name bepaald door de ecologische zone die door Waelpark zal lopen. ENTREE is goed bereikbaar door de ontsluiting via Dijckerwaal naar de Naaldwijkseweg.

Bekijk de locatie van ENTREE door op de knop hieronder te klikken. Bekijk alle voorzieningen in de buurt.

Bekijk locatie
De appartementen

Aanbod

ENTREE bestaat uit twee woongebouwen. Het zuidelijke gebouw bestaat uit 24 koopappartementen en het noordelijke gebouw bestaat uit 32 huurappartementen. De 24 koopappartementen in ENTREE hebben allemaal een woonoppervlakte van circa 50 m2 en zijn voorzien van 2 kamers. De balkons die bij de appartementen horen hebben een oppervlakte van circa 6 m2 en zijn allemaal goed op de middag-/avondzon gepositioneerd. Per appartement is er een eigen parkeerplaats beschikbaar op maaiveldniveau. Daarnaast beschikt het gebouw op de begane grond over een gezamenlijke fietsenstalling.

Om het verkoopproces transparant te laten verlopen, is overeengekomen om ingeschreven belangstellenden in het “Woningzoekende Register Nieuwbouw” van de gemeente Westland voorrang te geven. Bij de verkoopinformatie lees je hier meer over, wil je je in het woningzoekende bestand inschrijven, dan vind je hier meer informatie.

De Starterslening
Ook kun je bij dit project gebruik maken van de starterslening. Hier zitten wel enkele voorwaarden aan vast. Meer informatie kun je vinden op de website van de Gemeente Westland of op Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn).

Bekijk de appartementen

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Helm & Heus NieuwbouwMakelaars

Helm & Heus NieuwbouwMakelaars

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in