Eilands' Eigen Parkappartementen

Eilands' Eigen Appartementen

Naast de vrije sector koopwoningen, worden er in Eilands’ Eigen ook totaal nog 48 leuke koopappartementen met een gemaximaliseerde vrij-op-naamprijs gerealiseerd. Deze koopappartementen bevinden zich in verschillende kleinschalige gebouwen die verdeeld over het plan zijn gepositioneerd.

De koopappartementen hebben een woonoppervlakte van circa 64m2. Vanuit je woonkamer heb je goed uitzicht op het groen van je wooneiland, maar bijvoorbeeld ook op het speeleiland én de polderlandschappen. Een rustgevend uitzicht dat nooit gaat vervelen. De appartementen zijn efficiënt ingericht en hebben grote raampartijen, wat voor veel licht in de woning zorgt.

Wij hebben met de Gemeente afspraken gemaakt over de vrij-op-naam-prijzen van deze 48 leuke koopappartementen. Deze zijn gemaximaliseerd en vallen officieel in het “middelduur lage koopsegment”. De prijs van de woning hangt samen met de hoogte van NHG-grens (Nationale Hypotheek Garantie) van het jaar waarin de woning in verkoop gaat. In een later stadium kunnen we de vrij-op-naamprijzen van deze appartementen dan ook vaststellen. Om in aanmerking te kunnen komen voor deze koopappartementen, zul je (zoals vermeld op deze website) aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen.

Heb je interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Eilands' Eigen Appartementen.

Heb je interesse in de andere woningtypen van Eilands' Eigen? Ga dan naar vorm.nl/eilandseigen

Schitterende locatie in Amstelveen

Eilands' Eigen is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg in Amstelveen, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben.

Bekijk de locatie van Eilands' Eigen door op de knop hieronder te klikken. Bekijk alle voorzieningen in de buurt.

Bekijk locatie
De appartementen

Aanbod

In Eilands' Eigen zullen we circa 172 woningen gaan realiseren. Deze website gaat over de 48 koopappartmenten van Eilands' Eigen.   

  • Start verkoop                             medio 2022
  • Start bouw                                 begin 2023

Wij vragen je dus nog even geduld, totdat de verkoop zal starten, maar één ding is zeker; Het wordt een prachtig nieuwbouwplan met prachtige woningen in verschillende soorten en maten!

Bekijk de appartementen
Het DNA

Wat is het DNA van Eilands' Eigen Appartementen

Lees meer over deze fantastische plek in Amstelveen