Eilands' Eigen

Eilands' Eigen

Wonen in Eilands’ Eigen verandert je leven

Uniek wonen. Dat mag met recht gezegd worden over Eilands’ Eigen, de meest bijzondere wijk van Amstelveen. Groenrijk, autoluw, extra veilig. De grondgebonden woningen zijn ruim en hebben veelal een grote tuin, wat op zichzelf al een unicum is. Ook zijn de woningen aardgasvrij en energieneutraal, wat zeker nu extreem belangrijk is. In deze VORMHuizen proberen we je energierekening zo laag mogelijk te houden. Eilands’ Eigen wordt gebouwd op eigen grond, je hebt dus geen erfpacht en alsmaar oplopende canon! Weer iets waardoor je in de maand een stevig bedrag over gaat houden voor de leuke dingen van het leven. Een mooie en slimme oase van rust. Word jij ook Eilander?

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Eilands' Eigen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Heb je interesse in een van de 48 koopwoningen met een gemaximaliseerde vrij-op-naamprijs in Eilands' Eigen? Ga dan naar vorm.nl/eilandseigenappartementen.

Schitterende locatie in Amstelveen

Eilands' Eigen is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg in Amstelveen, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben.

Bekijk de locatie van Eilands' Eigen door op de knop hieronder te klikken. Bekijk alle voorzieningen in de buurt.

Bekijk locatie
De woningen in Eilands' Eigen

Aanbod Eilands' Eigen

In Eilands' Eigen zullen we circa 172 woningen gaan realiseren. Een mix van rijwoningen aan het park tot en met vrijstaande woningen met royale tuin aan het water en appartementen.   

  • Start verkoop eerste fase                              medio 2022
  • Start bouw                                                        eind 2022

Wij vragen je dus nog even geduld, totdat de verkoop zal starten, maar één ding is zeker; Het wordt een prachtig nieuwbouwplan met prachtige woningen in verschillende soorten en maten!

 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in