Header De Rotterdamsche School

Project status: In voorbereiding

De Rotterdamsche School

De Rotterdamsche School

Locatie
De Rotterdamsche School bevindt zich op een unieke locatie, midden in de binnenstad van Rotterdam. De gezellige Nieuwe Binnenweg is al op loopafstand, net zoals het bruisende Museumpark waar altijd wel wat te beleven is. En wilt u verder, dan neemt u de fiets of pakt u het ruime aanbod van het openbaar vervoer, dat binnen handbereik is. Ga gerust eens kijken op de locatie en ontdek hoe uniek en bijzonder u op deze plek, waar De Rotterdamsche School zal verrijzen, kunt wonen.

De 4 unieke Kapelwoningen

Binnenkort start de verkoop van de 4 verschillende kapelwoningen in De Rotterdamsche School. De authentieke kapel wordt gesplitst in 4 unieke kapelwoningen met woonoppervlakten van minimaal 180 to 220 m2 in basis, maar.......

Wat deze kapelwoningen zo uniek maken is dat ze in een bestaande kapel worden gemaakt en dus een enorme vrije hoogte hebben. Hierdoor kan er dus per woning soms extra woonoppervlak worden toegevoegd. Nieuwsgierig? Vul het interesseformulier in op deze site en we houden je op de hoogte! 

De prijzen
De prijzen zijn helaas nog niet bekend.

Planning
De start van de verkoop voor deze 4 kapelwoningen staat gepland voor juni 2018. De bouw van deze 4 kapelwoningen kan starten wanneer de vergunningen zijn verleend. De bouwtijd zal ongeveer een jaar in beslag nemen.
 
Interesse
Kunt u niet wachten en wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf u vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Locatie De Rotterdamsche School

Yvette | Ooms Makelaars
Yvette | Ooms Makelaars
Daniel | Ooms Makelaars
Daniel | Ooms Makelaars
Daniëlle | VORM
Daniëlle | VORM