deraedt-header

Project status: In verkoop

De Raedt

"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?"

De Raedt

De Raedt
In De Raedt worden 51 luxe appartementen met verschillende oppervlakten én vaak met hoge plafonds gerealiseerd. Alle appartementen hebben een eigen berging en de meeste appartementen hebben ook een eigen parkeerplaats in het gebouw. 

Dit appartement kijkt uit over de groene Heemraadssingel en is voorzien van 3 kamers. 

Bruisend hart
Op de hoek van de levendige Mathenesserlaan en de statige Heemraadssingel is in 1903 een Sanatorium gebouwd, het is het gebouw dat we nu kennen als het Albeda College. Volgend jaar schittert het appartementencomplex als De Raedt. De Heemraadssingel en Mathenesserlaan vormen het bruisende hart van een oud stuk Rotterdam. De originele gevels en statige imago van de buurt geven een gevoel van authenticiteit en Rotterdamsche Grandeur, iets waar jij deel van uit kan maken. Ga je voor een appartement aan de zijde van de statige Heemraadssingel of voor een appartement aan de levendige Mathenesserlaan? 

De Raedt biedt veel unieke mogelijkheden. Het pand creëert een mix van wonen met grootstedelijke allure én ongedwongen Rotterdamse levendigheid. 

Planning – De transformatie is gestart!
Eind 2018 is de transformatie van het oude Albeda College gestart. Dit beeldbepalende gebouw in Rotterdam zal een bouwtijd hebben van ongeveer 16 maanden. 

De duurzaamheidshypotheek
Omdat De Raedt zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Vorm020616-1007.jpg

Woningen in De Raedt 

Er komen 51 luxe appartementen met verschillende oppervlakten én vaak met hoge plafonds in De Raedt. Alle appartementen hebben een eigen berging en de meeste appartementen hebben een ook een eigen parkeerplaats in het gebouw. Gaat u voor een appartement aan de zijde van de statige Heemraadssingel of voor een appartement aan de levendige Mathenesserlaan?

Het woonprogramma van De Raedt is opgedeeld in:


6 Urban Appartementen op de begane grond tussen de circa 50 m2 en 115 m2 woonoppervlakte. 
24 City Appartementen op de 1e t/m 6e verdieping met een woonoppervlakte van circa 100 m2. 
18 Avenue Appartementen op de 1e t/m 6e verdieping tussen de circa 125 m2 en 135 m2. 
3 exclusieve Grandeur penthouses die variëren in woonoppervlakte tussen de circa 150 m2 en 210 m2. 
Planning
De prognose is dat eind 2018 wordt gestart met de transformatie van dit bijzondere beeldbepalende gebouw in Rotterdam. De Bouwtijd is geschat op ongeveer 13 maanden.

Interesse
Ooms Makelaars te Rotterdam via telefoonnummer: 010 - 424 88 88  
MAARTENMakelaardij te Rotterdam via telefoonnummer: 010 - 81 81 487.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Locatie De Raedt