BossaNova
Locatie

Omgeving Bossa Nova

Wonen op een fantastische plek in Haarlem met alle voorzieningen in de buurt? Dan is Bossa Nova echt iets voor jou! Dit nieuwbouwproject in Nieuw-Zuid bestaat uit Studio’s en Terrasappartementen in verschillende soorten en maten. Of je nu single, starter, doorstromer of scheefhuurder bent: met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.

Haarlem Nieuw-Zuid en het Aziëpark
In de nieuwe buurt Haarlem Nieuw-Zuid, gelegen in het stadsdeel Schalkwijk, staat veel te gebeuren. Een aantal gedateerde woonkolossen uit de 70-er jaren worden vervangen door hoogwaardige nieuwe woongebouwen, waarbij niet alleen de woonruimte belangrijk is, maar vooral ook wordt ingezet op een dynamische woonbeleving. De gemeente heeft een nieuw stadspark ontworpen: het Aziëpark. Met oude bomen en nieuw groen, grasvelden en een slingerend water wordt dit park compleet vernieuwd en zal dit dé groene zone van Haarlem Nieuw-Zuid worden.

Het naastgelegen winkelcentrum, waar alle benodigde dagelijkse voorzieningen aanwezig zijn, ondergaat een complete metamorfose. Het Winkelcentrum Schalkwijk is bijna al geheel omgevormd tot een moderne en gloednieuwe winkelpassage. Ook worden de nieuwe bioscoop, diverse horecagelegenheden en een levendig marktplein hieraan toegevoegd worden. En dat is nog niet alles…

De gemeente en de eigenaren van de grond maken van het nieuwe Schalkstad een echt tweede woon- en winkelhart voor de hele stad, dat straks ook bezoekers uit het westen van Amsterdam gaat aantrekken. De bouw van het nieuwe Schalkstad is opgeknipt in drie plandelen: het Floridaplein, de Nicepassage en het noordelijke deel van Andalusië. Uitbreiding van het aantal woningen is een groot onderdeel van het totale project - er worden veel nieuwe huizen gerealiseerd in de omgeving van het winkelhart. Schalkstad geeft als tweede stadshart van Haarlem straks een nieuwe impuls aan heel Schalkwijk.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij het centrum vestigen?