Straks is BOLD uw thuis, een thuis om te wonen, te werken en te ontspannen. Ons leven is vaak druk en de dagen zijn volgepland. woonVIP biedt u het gemak van service aan huis, diensten voor in en rondom uw woning, zodat u meer tijd overhoudt voor de leuke dingen. Dat maakt het leven een stuk makkelijker.

WoonVIP staat voor gemak, kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijkheid en is een initiatief van Actys Wonen en ontstaan vanuit de visie dat wonen meer is dan een dak boven uw hoofd. Thuis is voor iedereen anders; iedereen is uniek en heeft eigen woonwensen en verhuismotieven. Ons leven is vaak druk en de dagen zijn volgepland, dan is het fijn om thuis te zijn. Een plek om te wonen, werken en te ontspannen. Een plek om tot rust te komen. WoonVIP is een online platform waarop u exclusieve toegang krijgt tot gemaksdiensten. Denk bijvoorbeeld aan een verhuisservice, klussendienst, huishoudelijke hulp, vers bereidde maaltijden of wasserij- en stomerijdiensten.

WoonVIP biedt in ieder geval onderstaande diensten  aan*:

- Verhuisservice

Verhuizen zonder stress! Maak een afspraak met onze verhuisservice en maak uw wensen kenbaar. De verhuisservice maakt een op maat gemaakte offerte en draagt zorg voor het veilig verhuizen van uw meubels en spullen. Verhuisdozen kunt u gratis gebruiken, wilt u de dozen in- en uit laten pakken? Ook dat is mogelijk.

 

- Klussendienst

Ideaal tijdens de verhuizing, u schakelt een ervaren klusjesman in die de muren en plafonds in de woning komt sauzen. Deuren of kozijnen schilderen zijn ook geen probleem. Wilt u gordijnrails en lampen ophangen? Ook dit regelt u gemakkelijk via woonVIP. 

 

-        Verse maaltijden

Wilt u tijdens of na de verhuizing genieten van een gezonde, verse maaltijd maar u heeft geen zin om lang in de keuken te staan? Dat kan! Via woonVIP kunt u kiezen uit heerlijke vers voor u bereidde maaltijden. ’s Ochtends besteld, dan kunt u dezelfde avond al genieten.


- Huishoudelijke hulp

Eenmalige grote schoonmaak na de verhuizing, of liever structureel huishoudelijke hulp nodig? Via woonVIP schakelt u gemakkelijk een betrouwbare huishoudelijke hulp in.


- Glazenwasser

Geen zin of tijd om zelf de ramen te zemen? Als u geen huishoudelijke hulp heeft, kunt u eenvoudig een glazenwasser inschakelen. 


- Wasserij/Stomerij

Uit onderzoek blijkt dat een gemiddeld tweepersoonshuishouden drie uur per week besteedt aan wassen, drogen, vouwen en strijken. Dit werk kan uit handen worden genomen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van professionele, milieuvriendelijke wasmiddelen en wordt gelet op het water- en stroomverbruik. Gemak, prijs, kwaliteit en snelheid staan centraal, waardoor de kleding gehaald en gebracht kan worden, wanneer het u uitkomt.


- Shirtservice (overhemden wassen en strijken)

Een geoefend strijker doet al snel 5 minuten over een overhemd, bij 5 overhemden per week komt dit neer op 2 uur strijken per maand. Tijd die u ook leuker of nuttiger kunt besteden. U kunt de overhemden brengen en laten ophalen wanneer het uitkomt. Het is zelfs al mogelijk om de overhemden te laten ophalen binnen een uur na het plaatsen van de order. Overhemden aan een hanger of gevouwen? Beide is mogelijk.

 

- Kledingreparatie
Aanvullend op de wasserij- en stomerijdienst bieden we u een volledig pakket door ook reparaties aan kleding uit te voeren. Van het inkorten van een broek tot een nieuwe knoop aanzetten of een nieuwe rits inzetten, niets is ons vreemd.

 

- Lakenpakket
Wekelijks fris en schoon beddengoed? Dat is mogelijk met het lakenpakket. U kunt  het beddengoed brengen en laten ophalen wanneer het u uitkomt.


- Carwash

Zoekt u professionaliteit, gemak en service? Via woonVIP kunt u gemakkelijk uw auto op een door u aangegeven locatie laten reinigen, zowel thuis als op het werk. De werkbussen zijn voorzien van alle benodigdheden, zodat alleen de autosleutel nodig is om de schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren.


- Biologische boodschappenbezorgservice

Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde en smakelijke producten op, vol voedingsstoffen en rijk aan smaak. Deze producten vindt u in de winkels en webwinkel. We willen dat iedereen kan genieten van deze leefstijl en daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs.


- Verse fruitboxen

De gezondheidsraad adviseert ons minimaal 2 stuks fruit per dag te eten, fruit heeft zijn eigen goede eigenschappen, vitamines, vezels en antioxidanten. Om het voor u gemakkelijk te maken, bestelt u via woonVIP een doos vol vers en fruit. Elke week een exotische verrassing en dat wekelijks, tweewekelijks of vierwekelijks bij u thuis bezorgd.

 

Als bewoner van BOLD heeft u exclusieve toegang tot het platform van WoonVIP. De leveranciers die hun diensten aanbieden worden uitvoerig gescreend om kwaliteit en betrouwbaarheid om een  goede service te kunnen geven.

 

WoonVIP BOLD