Informatiebijeenkomst BOLD 9 december

Klaar voor de toekomst in BOLD
In BOLD staat u niet alleen vooraan bij de grootstedelijke ontwikkeling van Amsterdam, maar ook op het gebied van duurzaam wonen op hoogte en technische gadgets en services die het leven veraangenamen. Zo kunt u zorgeloos en comfortabel wonen en genieten van alles wat uw nieuwe woonomgeving te bieden heeft.

Het energiezuinige klimaatsysteem in de woningen geeft u gegarandeerd een goed binnenklimaat en aangenaam woongenot, mede dankzij de mogelijkheid van vloerverwarming en -koeling. Het schitterende architectonisch ontwerp van volledig geïntegreerde zonnepanelen geeft het gebouw tegelijkertijd een unieke hightech uitstraling.

Meer comfort, lager tarief
Het klimaatsysteem in uw woning bestaat uit componenten die samen zorgen voor verwarming, koeling, ventilatie, tapwater en duurzame stroom. Er wordt gebruikgemaakt van zonnepanelen, warmtepompen en warmteterugwinunits. Uw nieuwe woning is all-electric, zodat u geen kosten heeft voor een gasaansluiting. Voor u als bewoner biedt dit grote voordelen: meer comfort tegen een lager tarief.

Bediening via smartphone
Gemak dient de mens. Dat ervaart iedere bewoner van BOLD met zijn vele technische snufjes en innovaties. Zoals de automatische besturing van uw gordijnen (optioneel), verlichting, zonwering (optioneel) en de bediening van sloten via uw smartphone. U heeft geen zorgen over nodeloos hoge energierekeningen, door de mogelijkheid van het op afstand bedienen van verschillende functies in de woning. Levering van pakketten gebeurt in de luxe afgewerkte Bringme-boxen. Als bewoner geeft u al deze zorgen uit handen aan de technische faciliteiten van het gebouw. Kortom: BOLD is de butler voor zijn bewoners.

Duurzaamheid