BOLD op Overhoeks

BOLD op Overhoeks

Op Overhoeks te Amsterdam-Noord verrijst BOLD. Deze toonaangevende en innovatieve woontoren bestaat uit 25 verdiepingen met in totaal 158 appartementen en penthouses. Er is nog maar één penthouse beschikbaar! De oplevering staat gepland voor Q3 2021!

Schitterende locatie in Rotterdam

De locatie van BOLD op Overhoeks aan ’t IJ bevindt zich tegenover Station Amsterdam Centraal, direct achter de A’dam Toren en het EYE Filmmuseum. Het is dé (toekomstige) toplocatie in het Noorden van Amsterdam. De op vier na hipste wijk ter wereld volgens de New York Times. Het laat alleen Willemsburg in New York, Florentin in Tel Aviv en Vesterbro in Kopenhagen voor zich.

Bekijk locatie
Het laatste penthouse

Aanbod laatste penthouse

Op bijna 75 meter hoogte vormt de skyline van Amsterdam het woondecor voor de 4 exclusieve Sky Villa’s in BOLD Amsterdam. Circa 188 tot 453 vierkante meter pure luxe, gelegen op de hoogste woonlagen van markante highrise aan het IJ. Kijk vanuit de master bedroom of het terras naar de sterrennacht en de dynamiek van de lichtjes in de stad. Geniet van de rust in uw riante living met een spectaculair uitzicht, of kies er juist voor om via de veerpont de stad in te wandelen. Zowel voor wat betreft de ligging, voorzieningen, als voor de zeer royaal bemeten ruimte op hoogte, behoren de hypermoderne Sky Villas in BOLD tot de absolute top van de Amsterdamse woningmarkt.

Bekijk het laatste penthouse
Het DNA

Wat is het DNA van BOLD op Overhoeks

BOLD heeft internationale allure, is voorzien van alle moderne gemakken, luxe en technisch comfort.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Makelaar
Hallie & Van Klooster Makelaardij

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Makelaar
Michel Kion

Michel Kion

VORM Sales & Finance

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in