Informatiebijeenkomst BOLD 9 december

Project status: In verkoop

BOLD op Overhoeks

BOLD op Overhoeks

BOLD op Overhoeks
Op Overhoeks te Amsterdam-Noord verrijst BOLD. Deze toonaangevende en innovatieve woontoren bestaat uit 25 verdiepingen met in totaal 158 appartementen en penthouses. Er is nog maar 1 appartement beschikbaar en 4 penthouses!

  • SORT 5.1 B (P) is een driekamerappartement op verdieping 8 van 101 m2 van € 511.356,- v.o.n.
  • Penthouses vanaf € 1.773.026,- v.o.n.
Bekijk hier de Virtual Reality tour. Ook zijn er een aantal video's gemaakt om een impressie te kunnen weergeven van BOLD. Bekijk hier de videoimpressies of bekijk hier de live webcam-beelden van de bouw

BOLD heeft internationale allure, is voorzien van alle moderne gemakken, luxe en technisch comfort. Om enkele voorbeelden te geven:
  • Wonen op hoogte, met spectaculair uitzicht over de stad en ’t IJ
  • Parkeren direct onder het gebouw (optioneel eigen laadpalen)
  • Eigen afgesloten fietsenstalling
  • Besturing toegangsdeuren, verlichting, gordijnen en sunscreens (optioneel)
  • Maximale klimaatbeleving door vloerverwarming en –koeling
  • Zonnepanelen individueel gekoppeld per woning
  • Handige pakketservice via het Bringme-systeem
  • Bewegingsmelders gekoppeld aan verlichting in berging / techniekruimte, garderobe en toilet
Bekijk hier alle extra’s en technische snufjes!
Lees hier meer over hoe BOLD duurzaamheid toepast. 

Ben je op zoek naar een commerciële ruimte in BOLD? Kijk dan op BOLD Offices.

De wijk Overhoeks in Amsterdam-Noord
De locatie van BOLD op Overhoeks aan ’t IJ bevindt zich tegenover Station Amsterdam Centraal, direct achter de A’dam Toren en het EYE Filmmuseum. Het is dé (toekomstige) toplocatie in het Noorden van Amsterdam. De op vier na hipste wijk ter wereld volgens de New York Times. Het laat alleen Willemsburg in New York, Florentin in Tel Aviv en Vesterbro in Kopenhagen voor zich.

Nieuwbouwproject in een bruisende omgeving
In Amsterdam-Noord zijn tal van hotspots te vinden. Neem bijvoorbeeld de A’dam Toren met al haar faciliteiten en daarnaast het eerder benoemde futuristische EYE Filmmuseum dat jaarlijks ongeveer 220.000 bezoekers trekt. Ook de NDSM-werf is populair. Deze voormalige scheepswerf wordt veel ingezet als locatie voor creatieve en culturele evenementen. Maar denk ook aan het epicentrum van elektronische dance music en de vele populaire horecagelegenheden zoals Café Stork, Hangar, Pllek, Loetje aan ’t IJ, de Soepboer, De Tolhuistuin, Café Modern, The Coffee Virus, De Ceuvel, restaurant en markt Landmarkt, Kebec, Hotel Goudfazant, restaurant Stroop, de markten ‘Boeren Markt’, ‘De Pekmarkt’, ‘FC Hyena’ of de winkel Blom & Blom. Bekijk hier de voorzieningen op de kaart. 

Met de pont richting Amsterdam Centraal Station op loopafstand is het Amsterdamse centrum extreem goed bereikbaar en via de goede doorgaande wegen is ook de Ring snel te bereiken. 

Spectaculaire 360 graden foto’s
Bekijk hier schitterende, zonnige 360 graden foto’s van de locatie van BOLD. Deze foto’s zijn op hoogte genomen en geven een beeld van dag en avond weer.   

*Aan deze 360 graden beelden kunnen geen rechten worden ontleend. De beelden geven een situatie uit het verleden weer. Na oplevering van de woningen in BOLD zal het uitzicht afwijken van deze foto’s, in verband met toekomstige hoogbouw.

De prognose oplevering staat gepland voor Q1 2021.

De financiële Quickscan van VORM Finance! 
Wil je op voorhand al weten of ook jij in BOLD kunt gaan wonen en wat jouw maandlasten ongeveer gaan worden? Profiteer dan van onze Quickscan-service en je weet snel waar je aan toe bent.   

Wil je meer weten, een Quickscan opvragen óf direct een afspraak maken? Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Michel, Miriam of Marco. Dit zijn jouw Hypotheekspecialisten voor BOLD. Je kan Danielle, Michel, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl, M.Kion@vorm.nl, M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl. Voor een afspraak ben je altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. 

Via deze link kan je alvast meer lezen over de mogelijkheden en voordelen van de duurzaamheidshypotheek die VORM Sales & Finance aanbiedt. 

Interesse? Schrijf nu in en VORM neemt direct contact met je op.
Je kan je inschrijven voor een bouwnummer naar wens, via het digitale inschrijfformulier.  Mocht je vragen hebben, bel dan gerust één van onze makelaars.

Locatie BOLD op Overhoeks

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
test
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Hallie & Van Klooster Makelaardij
Hallie & Van Klooster Makelaardij